Вирощування м'ясо-яєчних курей Гріз бар

    Інкубаційна станція Дніпропетровського району «Вишнева долина» реалізує добових курчат породи Гріз бар. Кури Гріз бар володіють чудовими показниками для м'ясо-яєчного напрямку. Вони маю значну вагу і високій несучості.

    Кури Гріз бар (бар гриз, бар грізлі)

    Основні характеристики породи курей Гріз бар

    • Дуже великі та витривалі
    • Вага: курей 5-6 кг, півні 7 кг.
    • Яйцекладка: з 3,5-4 міс !! 2 яйця в 3 дня, вага 60-70 гр 10% двухжелтковие, протягом 8 міс, потім починають линьку.
    • М'ясо червоне, ніжне і запашне, за смаком перевершує м'ясо всіх інших курей.